Welkom!

Welkom! Ik ben Lizanne, en ik vind het leuk om dingen te maken. Dingen die lelijk zijn, mooi maken, bijvoorbeeld. Of dingen die stuk zijn weer heel maken. Dingen die afgedankt zijn weer nuttig maken. Of van niets, iets maken. Soms maak ik dingen omdat ik ze nodig heb, en soms maak ik kadootjes, maar meestal maak ik dingen gewoon omdat ik benieuwd ben of ik het kan. En meestal kan ik het. Het wordt nooit “perfect” (whatever that may be), maar vaak wordt het toch wel “best OK”, al zeg ik het zelf. En zo niet, dan, ach, ja, dan niet. Dan begin ik gewoon opnieuw.
 
hi there!
 
Ik ga bloggen omdat ik wil laten zien hoeveel je eigenlijk zelf kan maken. Het enige wat je nodig hebt is tijd en (soms best wel veel) geduld. Ik ben geen professional, ik doe geen DIY cursussen, ik werk overdag een echte baan, en ik heb ook geen fantastisch uitgeruste werkplaats in de achtertuin, en toch kan ik bijna alles maken wat ik wil. Cool toch? Kan jij dus ook!
 
OK dan! Dit ga je zoal tegenkomen op mijn blog:
 
– alle dingen die ik maak
– alle dingen die ik probeer te maken, maar die mislukken
tutorials, voor als je het liefste alles lekker zelf doet
– coole dingen die ik bij de kringloop vind
– als ik een bijvoorbeeld vet handige nieuwe tool ontdek
– giveaways (als ik weer eens iets heb gemaakt wat ik eigenlijk niet nodig heb)
 
You like? Laat hier je emailadres achter en je krijgt nieuwe posts als eerste in je mailbox!
 
Liefs, Lizanne
 

Post Author: Lizanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *