Over Mij

selfies1

Hoi! Ik ben Lizanne, en ik vind het leuk om dingen te maken. Dingen die lelijk zijn, mooi maken, bijvoorbeeld. Of dingen die stuk zijn weer heel maken. Dingen die afgedankt zijn weer nuttig maken. Of van niets, iets maken. Soms maak ik dingen omdat ik ze nodig heb, en soms maak ik kadootjes, maar meestal maak ik dingen gewoon omdat ik benieuwd ben of ik het kan. En meestal kan ik het. Het wordt nooit “perfect” (whatever that may be), maar vaak wordt het toch wel “best OK”, al zeg ik het zelf. En zo niet, dan, ach, ja, dan niet. Dan begin ik gewoon opnieuw.

Ik word extra blij als mijn maakprojecten ook een beetje bijdragen aan een betere wereld. Daarom gebruik ik zoveel mogelijk her. Het beste aan de UK (waar ik nu nog even woon) is dat er bijna net zoveel ‘charity shops’ als ‘supermarkets’ zijn. Dus eindeloos veel goedkope tweedehands items om iets van te maken!

Ik blog omdat ik wil laten zien wat je eigenlijk zelf allemaal kan maken. Het enige wat je nodig hebt is tijd en (soms best wel veel) geduld. Ik ben geen professional, ik doe geen DIY cursussen, ik werk overdag een echte baan, en ik heb ook geen fantastisch uitgeruste werkplaats in de achtertuin, en toch kan ik bijna alles maken wat ik wil. Cool toch? Kan jij dus ook!

 

Liefs, Lizanne

 

 

 

 

 

img_20170102_163835